Effectief nieuwe klanten werven

Bedankt voor je aanmelding voor wekelijkse tips

om gemakkelijker klanten te werven

 

[youtube width=”640″ height=”360″]http://www.youtube.com/watch?v=DWfvmvBJiHg[/youtube]

 

Bedankt voor je aanmelding op de wekelijkse nieuwsbrief met tips om gemakkelijker klanten te werven. Ik heb een videoboodschap voor je opgenomen, waarin ik mezelf aan je voorstel, zodat mijn artikelen en tips ook meteen een meer persoonlijk karakter hebben. Heb je de video nog niet bekeken? Neem hier dan hierboven even de moeite voor, het kost je slechts een paar minuten van je tijd.

Het is mijn uitdaging om jouw wekelijks van waardevolle en relevante informatie en tips te voorzien. Heb je zelf een vraag aan mij? Stel deze dan gerust. Ik probeer hier dan bij je op terug te komen, in de vorm van een nieuw artikel of bijvoorbeeld een videovraag die ik beantwoord.

Gratis BONUS-interview van 45 minuten over acquisitie en verkoopgesprekken

Het is mijn doel om jou continue te motiveren en stimuleren naar het behalen van betere resultaten in het kader van de groei van jouw bedrijf. Daarnaast wil ik ook graag andere ondernemers bereiken die hun voordeel kunnen doen met mijn gratis tips, ebook, webinars etc. Daarom wil ik jou vragen of je mij hierbij wil helpen.

Ik ga ervan uit dat jij ook een groot netwerk van mensen hebt, die je via diverse kanalen kunt bereiken. Zou je hen daarom op de hoogte willen brengen van mijn gratis tips en ebook?

Als dank dat je mij hierbij helpt, krijg je van mij een gratis bonus-interview van 45 minuten over mindset, telefonische acquisitie en voorbereiding en afsluiting van verkoopgesprekken aan tafel. Je kunt dit doen via Facebook of Twitter, door op de Facebook- en Twitterbutton hieronder te klikken, waarna je meteen een kort bericht kunt plaatsen (vooraf ingesteld, maar je kunt dit zelf ook wijzigen). Vervolgens ontvang je direct de link om het audio-interview te downloaden.

Facebook-twitterBelangrijk: bij gebruik van deze applicatie, wordt ten onrechte de suggestie gewekt dat deze in staat zal zijn om berichten namens jou te plaatsen. Het enige waarvoor je toestemming geeft en wat er gebeurt, is het éénmalig plaatsen van dit bericht, meer niet. Ik heb hiervoor reeds contact opgenomen met de makers hiervan, omdat de nu getoonde tekst iets anders suggereert. Zij hebben toegezegd dit in de volgende versie van de applicatie aan te passen.

 

Meest belangrijk is dat je praktisch aan de slag gaat en actie onderneemt. Succesvolle ondernemers kenmerken zich namelijk door het ondernemen van actie. En onthoud: als je iets doet, gebeurt er altijd iets! Je gewenste resultaten zijn je successen. Je ongewenste resultaten zijn je leerpunten, zodat je het de volgende keer nog beter kunt doen. Je bent dus in feite altijd aan het groeien! Ik geloof in jouw succes en loop hierin graag met je mee.

Voor nu wens ik je heel veel succes met alle tips en het werven van nieuwe klanten, graag tot later en nog een fijne dag toegewenst.

Hartelijke groet,

Handtekening Dennis

 

 

 

Dennis J. Jansen

 

 

 

Top