Effectief nieuwe klanten werven

“Hoe Je Via Live- En Geautomatiseerde Webinars Nieuwe Klanten En Een Hoger Inkomen Krijgt….”

(ook als je nog nooit webinars hebt gegeven en hier tegenop ziet)

JA! Dit Wil Ik Leren

Ik nam me al een tijdje voor om met webinars te beginnen, maar de drempel was hoog omdat ik niet wist hoe ik dit moest doen. En ik wilde niet “zomaar” wat doen en heel veel tijd kwijt zijn met het wiel zelf uitvinden.

Ik heb het programma “Webinar Expert” van Dennis gevolgd en hierin heeft hij me geholpen om via webinars nieuwe klanten te krijgen. Als gevolg hiervan heeft mijn eerste webinar € 3.372,- aan extra inkomen opgeleverd. Zonder de hulp van Dennis was dit niet gelukt. En het mooie is: ik ga dit nu elke maand doen 🙂  Dennis, ontzettend bedankt.

Martine van der Perren

Martine van der Perren
ID-Advertising

Les 1: Webinar Ontwerp En Creëren Van Een Fantastisch Aanbod

 • Hoe je een wervende titel maakt voor je webinar
 • Het creëren van een onweerstaanbaar aanbod
 • De prijs bepalen van je aanbod
 • Hoe je converterende aanmeldpagina’s maakt
 • Alles over software, hardware en techniek, om meteen te starten
 • Instellingen voor beste kwaliteit van je webinar

Les 2: Veel Aanmeldingen En Hoge Opkomst Van Deelnemers

 • Hoe je zorgt voor veel aanmeldingen voor je webinar
 • Hoe je de juiste mensen in je webinar krijgt
 • De beste dagen en tijdstippen voor webinars
 • Hoe je je webinar promoot via je mailinglijst, social media, video’s en Facebook advertenties
 • Hoe je zorgt voor een hoge opkomst van deelnemers
 • Hoe mensen al klaar zijn om te kopen voordat je webinar begint

Les 3: Opbouw, Inhoud En Structuur Van Je Webinar

 • Hoe je zorgt voor betrokkenheid en dat mensen tot het eind blijven
 • Ideale tijdsduur van je webinar
 • De totale opbouw en structuur van je webinar, zodat je precies weet wat je wanneer doet en zegt
 • Wanneer en hoe je in je webinar een aanbod doet, waar klanten “JA” tegen zeggen
 • Hoe je ervoor zorgt dat mensen meteen gaan kopen
 • Hoe je meer verkopen krijgt uit je webinar door een goede vraag- en antwoord sessie
 • Hoe je een goede en aantrekkelijke verkooppagina maakt voor je aanbod
 • Hoog geprijsde producten/diensten verkopen via webinars
 • 13 onzichtbare afsluit- en bezwaartechnieken tijdens je webinar

Les 4: Extra Inkomen Via Replays En Geautomatiseerde Webinars (Geautomatiseerd Inkomen NA Je Webinar)

 • De beste strategieën om je omzet te verdubbelen na je webinar via replays en geautomatiseerde webinars
 • Je live webinar in een handomdraai omzetten in een geautomatiseerd webinar
 • Hoe je telkens weer deelnemers krijgt voor je automatische webinars
 • Waardoor je voortdurend nieuwe klanten krijgt, zonder dat je aan het werk bent
 • Welke webinar statistieken belangrijk zijn en wat je hier achteraf mee doet om meer verkopen te realiseren

JA! Ik meld me aan

Wekelijkse vraag- en antwoord sessie voor al je vragen

Naast de live online trainingen, is er wekelijks ook een online vraag- en antwoordsessie voor al je vragen. Op deze manier kun je tussentijds snel verder. Als je in de praktijk aan de slag gaat met de aangereikte kennis, dan loop je namelijk altijd tegen vragen aan.

De sessie stopt pas als alle vragen beantwoord zijn. We hebben dus geen haast, je bent niet aan tijd gebonden. Kun je een keer niet meedoen aan de sessie? Geen probleem, alle sessies worden opgenomen. Je hebt hier altijd en ongelimiteerd toegang tot.

Leren Vanuit Thuis Of Kantoor, Je Hoeft De Deur Niet Uit

Het is een volledig online programma, je hoeft de deur dus niet uit, je kunt dit vanachter je pc, laptop of tablet volgen. We kunnen elkaar zien, horen en spreken en je ziet mij en een PowerPoint presentatie afwisselend in beeld. Hiernaast zie je 2 afbeeldingen van zo’n les, zodat je een indruk hebt hoe de leeromgeving eruit ziet.

Les Gemist? Levenslang Toegang Tot Alle Lessen Naderhand

Mis je een keer een les, geen probleem. Alles wordt opgenomen en je kunt dit dan meteen terugkijken, inclusief audio-opnames hiervan, documentatie, sjablonen etc. Je krijgt hiervoor toegang tot een beveiligde website die alleen toegankelijk is voor jou als deelnemer aan het programma.

Hierdoor kun je alle lessen terugkijken op het moment dat het jou het beste uitkomt. Je hebt ongelimiteerd toegang tot alle lessen en vraag- en antwoordsessies, ook na afloop van het programma. Hiernaast zie je een afbeelding van deze speciale website.

Toegang tot speciale besloten Facebook groep

Om je succes te versnellen, krijg je gedurende het programma (of module van je voorkeur) toegang tot de besloten online Facebook Mastermind groep. Je kunt hier je voortgang delen, vragen om feedback, elkaar motiveren etc. Een dergelijke groep werkt uitstekend als extra ondersteuning en het houdt je naast de trainingsdagen scherp. Dennis zal als trainer deze Mastermind groep ook actief beheren en reageren waar nodig is. Een zeer waardevolle extra ondersteuning naast de reeds bestaande contactmomenten.

BONUS: Kennisprogramma “Winnende Offertes” t.w.v. € 497,-

Bij je aanmelding ontvang je als bonus het kennisprogramma “Schrijven en opvolgen van offertes” t.w.v. € 497,-. Hierin leer je hoe je inhoudelijk goede offertes maakt die scoren. Je leert aan welke voorwaarden een goede offerte moet voldoen en hoe je deze zodanig opstelt dat je kans op een opdracht zo groot mogelijk is. Ook leer je in detail hoe je omgaat met offerte-aanvragen, op een manier die weinig mensen toepassen en die je kans op succes aanzienlijk vergroot.

Uitgebreide informatie over dit programma vind je op deze pagina.

Veelgestelde vragen

 • q-icon“Moet ik de deur uit om het programma te volgen?”

  Nee, je kunt dit gewoon vanuit je werklocatie, kantoor of thuis doen. Hiermee bespaar je kostbare reistijd en reiskosten. Het enige wat je nodig hebt is een computer, tablet of ander mobiel apparaat en een internetverbinding.

 • q-icon“Ik zie op tegen de techniek van webinars, is dit programma niet te technisch?”

  Nee, dit programma is niet (te) technisch. Het leert je juist goede marketing omtrent webinars, wat HET verschil maakt in je resultaten. Als het gaat om techniek, leren we je de belangrijkste dingen om dit zelf zo goed en snel mogelijk te doen. Waarmee je uren tijd en frustratie bespaart.

 • q-icon“Heb ik speciale software nodig om de lessen te volgen?”

  Nee, je hebt hiervoor geen (extra) software nodig. Je krijgt een speciale link, waarmee je toegang krijgt tot de online lessen. Gemakkelijk en simpel.

 • q-icon“Wat als ik eens een les mis?”

  Geen probleem, alle lessen worden namelijk opgenomen. Hierdoor kun je deze terugkijken op het moment dat het jou het beste uitkomt. Je hebt ongelimiteerd toegang tot alle lessen, ook na afloop van het programma.

Jouw Speciale Webinar Investering

Als speciaal webinar aanbod, is jouw investering voor dit exclusieve programma nu slechts € 497,- excl. BTW. Dit is inclusief het kennisprogramma “Winnende Offertes” t.w.v. € 497,-.

Je kunt dit bedrag ook in 2 termijnen betalen. De eerste termijn dient dan voldaan te zijn voor aanvang van het programma. De betaling van de tweede termijn volgt dan een maand later.

Dit speciale en exclusieve webinar aanbod van € 497,- is slechts geldig t/m dinsdag 11 augustus 23:59u.

JA! Ik meld me aan

Garantieregeling

Ik ben ervan overtuigd dat je 100% tevreden zult zijn over de waarde van dit programma en wat dit voor je bedrijf betekent. Ik vind het echter veel belangrijker dat jij dat zelf bent. Daarom bied ik je een unieke “niet-goed-geld-terug” garantie.

Ben je na afloop van dit programma er niet van overtuigd dat dit je bedrijf en inkomen aanzienlijk zal laten groeien, dan krijg je je investering volledig terug! Zo simpel als dat het hier staat. Je kunt dus eerst het gehele programma volgen. Ik neem dus al het risico, omdat ik zeker weet dat dit werkt. Goede en overtuigende deal toch?

Aanmelden en/of meer informatie

Je kunt je via de gele button hieronder aanmelden. Heb je vooraf nog vragen, voordat je een beslissing neemt? Neem dan contact op via het contactformulier hieronder of stuur een mail naar info@develop-tc.nl. We nemen dan dezelfde dag contact met je op. Is je bericht of mail verstuurd voor 13:00 uur i.v.m. het speciale aanbod? Dan maak je hier nog steeds gebruik van, nadat je met ons gesproken hebt over je vraag en op basis daarvan een positieve keuze maakt.

JA! Ik meld me aan

Snel en gemakkelijk betalen via iDeal, PayPal of Creditcard

Aanmelden en betalen gaat heel gemakkelijk via iDeal, PayPal of Creditcard. Maak hiervoor gebruik van onderstaande link. Na aanmelding ontvang je direct alle informatie en de digitale factuur in je mailbox.

Wil je op een ander manier betalen dan bovenstaande manieren? Vul dan hieronder het contactformulier in met als onderwerp ‘Andere vorm betaling’ en de betalingswijze van je voorkeur.

[custom_html]

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Je vraag of bericht

[/custom_html]

Develop Training & Coaching
Nelly Boudewijnsstraat 30
4822 VT Breda
076 – 541 69 68

Mail: info@develop-tc.nl
Website: www.tipsvoormeeromzet.nl
BTW: NL139470505B02
KvK: 20146523

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top