Mijn Boek "Experttips Over Verkopen Zonder Te Verkopen" + Ticket Experttips LIVE Theatershow + BONUS Training "Winnende Offertes" - € 25,-

Kom op donderdag 30 maart naar de LIVE theatershow, leer 5 strategieën om je bedrijf te laten groeien en ik overhandig je persoonlijk mijn boek.
5 Strategieën Over Marketing, Verkopen Via Webinars, Video, Je Website, Business Games + Gesigneerd Exemplaar Van Mijn Boek
 • Krijg persoonlijk mijn boek "Experttips voor verkopen zonder te verkopen" 
 • LIVE 5 presentaties en groeistrategieën van Experttips auteurs
 • Je kunt de tips die je krijgt meteen toepassen
 • Je gaat aan de slag met de groei van je bedrijf
 • Netwerken met 100 andere ondernemers
 • Verrassend middagvullend programma
 • Stel de auteurs van de 10 Experttips boeken vragen
 • Ontmoet leuke mensen in een ongedwongen sfeer
 • BONUS: Complete Online Training "Winnende Offertes" t.w.v. € 497,-
Bestel Boek + Ticket!
Op donderdag 30 maart a.s. verschijnt mijn eerste boek, “Experttips Over Verkopen Zonder Te Verkopen”. Hierin omschrijf ik hoe je via de MATCH-methode alle stappen van het verkoopproces leert.

De lancering hiervan is die middag in het Fulco Theater in IJsselstein. Gecombineerd met live presentaties van mij en andere experts over strategieën om je bedrijf te laten groeien.

Jij kunt hierbij aanwezig zijn. Ontmoet mij live en netwerk met zo'n 100 andere ondernemers. Voor slechts € 25,- krijg je een gesigneerd exemplaar van mijn boek en een hele middag met waardevolle presentaties over onderwerpen om je bedrijf te laten groeien.

Donderdag 30 maart 2017, Fulco Theater IJsselstein, 13:00 - 17:00 uur, met aansluitend borrel en evt. diner.
De MATCH-methode
Het boek beschrijft de MATCH-methode. Deze methode bevat alle stappen om succesvol nieuwe klanten te krijgen en beschrijft het verkoopproces van A tot Z. Hieronder vind je een omschrijving van deze stappen.
Voor Wie Is Dit Boek?
Dit boek is speciaal voor ondernemers en verkopers die gemakkelijker nieuwe klanten willen krijgen.

Dit kan zijn omdat je specialist bent in je vakgebied, maar (te) weinig kennis en vaardigheden hebt op het gebied van verkoop en marketing.

Of je hebt deze kennis wel, maar je bent niet tevreden over de resultaten die je uit je verkoopgesprekken- en activiteiten haalt. Dit boek helpt je om dit te verbeteren.

Het is praktisch geschreven en daagt je uit om tips direct in de praktijk te brengen. Het boek is echt geschreven voor ondernemers die ervan houden om te experimenteren met nieuwe methodes. Omdat ze weten dat hier de grootste winst, lering en groei te behalen valt.

Zie dit boek dan ook als een compleet en praktische handleiding om structureel meer klanten te krijgen. Op een manier die niet “verkoperig” aanvoelt.
Bestel Boek + Ticket!
Over Dennis

Dennis helpt ondernemers om gemakkelijker nieuwe klanten te werven. De afgelopen jaren heeft hij honderden ondernemers geholpen bij het uitbreiden van hun klantenkring. Hij is zelf jarenlang werkzaam geweest in diverse verkoopfuncties, maar heeft bij de start van zijn eigen onderneming ook geworsteld met het werven van nieuwe klanten. In de loop van de tijd heeft hij diverse methodieken, kennis en vaardigheden geleerd en ontwikkeld om succesvol klanten te werven. 

Eén van zijn meest belangrijke doelstellingen is om je tot actie aan te zetten. Je kunt immers alle kennis en vaardigheden van de hele wereld hebben. Als je geen actie onderneemt gebeurt er niets. Vandaar ook het praktische karakter van alle materie: het moet gemakkelijk te volgen en te implementeren zijn. Zijn motto is dan ook: "Als je iets doet, gebeurt er altijd iets. Je krijgt dus altijd resultaat!"
De afgelopen jaren heeft hij opdrachten uitgevoerd voor o.a.:
Ontmoet Deze 10 Experts
Middagprogramma (vanaf 13:00 uur)
Beste tips uit onze boeken!
Tijdens dit event lanceer ik mijn nieuwe boek "Experttips over verkopen zonder te verkopen". Je krijgt deze middag LIVE tips hieruit van mij, in de vorm van een presentatie.

Ook geven de andere auteurs een presentatie met tips en strategieen. Iedere expert heeft een specifiek onderwerp, zoals klanten krijgen via webinars, geld verdienen met video's, business games en klanten via je website. 
Afsluitende Netwerkborrel vanaf 17:15 uur
Na het middagprogramma volgt een netwerkborrel. Ontmoet de auteurs in real life en stel ze al je vragen over online marketing en ondernemen. Ook kun je netwerken met de meer dan 150 ondernemers die naar dit event toekomen. Dé ideale plaats om te verbinden met andere ambitieuze ondernemers.
Signeersessie Van 17:15 tot 18:15 uur
Zowel bij het standaard ticket als het VIP ticket ontvang je mijn boek. Deze kun je aan het eind van de middag ophalen. Wil je deze door mij laten signeren? Dat doe ik dat graag!
Succesvol klanten krijgen met de MATCH-methode, voor ontspannen verkopen
 - "Experttips om te verkopen zonder te verkopen" door Dennis J. Jansen
Lopend buffet vanaf 18:15 uur
Wil je niet in de file staan? Blijf gezellig eten en verder netwerken met de auteurs en andere ondernemers. Er word een lopend buffet gereserveerd voor 25 euro. Bij een VIP ticket is dit buffet al bij de prijs inbegrepen.
BONUS: Online Training "Winnende Offertes"
Hierin leer je hoe je van offerte-aanvragen een opdracht maakt. De combinatie van deze 8 stappen past bijna niemand toe, maar is wel bepalend voor je succes. Deze online training geeft je alles wat je hiervoor nodig hebt. Inclusief kant en klare templates!

Je krijgt deze complete online training bij aanschaf van je ticket voor de LIVE Theatershow. Alle info over deze training (t.w.v. € 497,-) vind je via deze link.
Bestel Direct Jouw Boek + Ticket Theatershow
Boek met standaardticket of VIP ticket (interessante extra's)
Het boek wordt op 30 maart a.s. gelanceerd tijdens de LIVE theatershow in IJsselstein met 5 waardevolle presentaties om je bedrijf te laten groeien. Je kunt het boek bestellen en krijgt hierbij een standaard ticket voor de theatershow. Je hebt echter ook de mogelijkheid om je ticket te upgraden naar een VIP ticket. Hiervoor krijg je een aantal waardevolle en interessante extra's, waaronder alle 5 de boeken van alle experts.

Hieronder staat overzichtelijk wat je voor ieder ticket krijgt, inclusief de mogelijkheid om je ticket te bestellen. Daarna krijg je alle informatie over de theatershow per mail toegestuurd. Het boek krijg je vervolgens op 30 maart a.s. persoonlijk gesigneerd door mij in IJsselstein. Ik kijk ernaar uit om je dit te overhandigen.
STANDAARD
€ 25,-
 • Beste strategieën over marketing en verkoop
 • Mogelijkheid om vragen stellen aan experts
 • Afsluitende netwerkborrel met 100 ondernemers
 • Bonus: online training "Winnende Offertes"
 • Boek "Experttips over verkopen zonder te verkopen"

VIP TICKET
€ 125,-
 • VIP-lunch met één van de 10 auteurs
 • Afsluitend diner met auteurs en ondernemers
 • Boekenpakket met alle 5 boeken (t.w.v. € 70,-)
 • Zitplaats vooraan in theater
 • Beste strategieën over marketing en verkoop
 • Mogelijkheid om vragen stellen aan experts
 • Afsluitende netwerkborrel met 100 ondernemers
 • Bonus: online training "Winnende Offertes"
 • Gesigneerd boek: Experttips voor verkopen zonder te verkopen
Heb je nog een vraag voordat je je aanmeldt? Stel deze dan via het chatvenster rechts onderaan deze pagina. Of stuur een mail naar info@develop-tc.nl. Je krijgt dan binnen 1 werkdag een reactie. Dit kan per mail of telefoon zijn, afhankelijk van je vraag.

Ik kijk ernaar uit om je op 30 maart a.s. te zien in IJsselstein, alvast bedankt voor je aanmelding. 

Develop Training & Coaching

Nelly Boudewijnsstraat 30

4822 VT Breda

076 - 541 69 68

info@develop-tc.nl

www.tipsvoormeeromzet.nl

BTW: NL139470505B02

KvK: 20146523

Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..