Effectief nieuwe klanten werven

Diensten

Op deze pagina vind je een overzicht van diensten die ik aanbod, waarmee ik je kan helpen om gemakkelijker nieuwe klanten te werven en een hoger inkomen te krijgen. Bij elke dienst kun je kiezen voor “Lees verder….” om hier meer over te lezen.

[divider style=”4″]

Seminar “Online Marketing Succes”

Logo event

 

 

 

 

Wil je leren hoe je nieuwe klanten krijgt via online marketing? Met een grote groep andere ondernemers krijg je nieuwe kennis, vaardigheden, inzichten, ideeën, energie en motivatie  om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Als persoonlijke en zakelijke groei belangrijk voor je is, dan is dit HET seminar voor jou!

Lees verder: meer informatie over dit seminar….

[divider style=”4″]

“Business Breakthrough” jaarprogramma

Logo_Business_Breakthrough

 

 

 

 

 

Heb je te weinig klanten en moet je elke maand weer worstelen om het hoofd boven water te houden? Vind je het moeilijk om in contact te komen met nieuwe klanten en jezelf te onderscheiden van al die concurrenten? Dit hoeft niet zo te zijn. Er zijn namelijk ook veel ondernemers die maandelijks nieuwe klanten hebben en veel verdienen, zonder zich zorgen te maken over de toekomst van hun bedrijf.

In dit intensieve programma leer je om in 1 jaar tijd een doorbraak te maken met je bedrijf! Je gaat leren om met minder moeite en meer plezier, op een creatieve en originele manier systematisch nieuwe klanten te werven en hierdoor een uitstekend inkomen te verdienen.

Lees verder: meer informatie over dit jaarprogramma….

[divider style=”4″]

1-op-1 Verkoop VIP-Dag

Verkoop VIP-Dag

 

 

 

 

In dit 100% persoonlijke 1-op-1 VIP-traject, krijg je volledige aandacht op jouw activiteiten en bedrijf om te groeien en succesvol nieuwe klanten te werven. Wil je in relatief korte tijd je kennis en vaardigheden verbeteren en je onderneming laten groeien? Dan is deze Verkoop-VIP-Dag uitstekend geschikt voor jou.

Tijdens deze dag leer ik je minimaal 3 strategieën om nieuwe klanten te werven of gaan we over 1 specifiek onderwerp van jouw voorkeur de diepte in. Zo zijn er ondernemers die in 1 dag alles willen leren over wervend bloggen, of hoe je geld verdient met webinars. In 1 dag leer ik je hoe je je bedrijf naar een hoger niveau tilt en meer inkomen krijgt.

Start: in overleg, omdat we de VIP-dag inplannen op het voor juiste beste moment

[divider style=”4″]

 

 

 

Top