Onderdelen Van Een Goed Converterende
Ebook Aanmeldpagina En Hoe Je Deze Snel Maakt
iGloo zit boordevol slimme en handige functies om snel en gemakkelijk als je marketing- en salespagina’s te maken. In de video hieronder laat ik je de kracht, flexibiliteit en vooral snelheid van iGloo zien.

En zie je hoe ik één van de pagina’s van Russell Brunson exact heb  nagemaakt, binnen 20 minuten. Precies op de manier zoals hij zelf altijd adviseert, via “funnel hacking”. Oftewel: een bestaande pagina namaken qua layout en structuur en deze vervolgens vullen met je eigen content.

Ik vond het leuk om dat in dit kader te doen. Vooral omdat hij zijn  pagina’s maakt met zijn eigen software Clickfunnels, waarvoor de  investering $97 per maand, zo’n $1200 per jaar is.

iGloo kan als het gaat om het maken van pagina’s echter exact hetzelfde, maar dan voor een fractie van de prijs van Clickfunnels. Namelijk een eenmalige investering van $214, omgerekend zo’n € 191,-.
Beveiligde Membership Sites Maken
Maar iGloo is daarnaast meer dan alleen een programma om pagina’s mee te maken. Je kunt er ook membership sites mee maken. En zo mensen beveiligde toegang geven tot je betaalde content.

Klik op de button hierboven voor alle informatie over iGloo en als je dit wilt aanschaffen (hun salespagina is uiteraard ook met iGloo gemaakt, zodat je een indruk krijgt van de mogelijkheden, naast de video hierboven).

Als je dat doet, koop dan na de eerste Premium versie van $127 ook de Pro versie, die als upsell wordt aangeboden voor $87. Je hebt ze allebei nodig om het maximale uit iGloo te halen en het is in beide gevallen een eenmalige investering, in plaats van maandelijkse bedragen.
Bonus: 15 Door Mij Gemaakte Templates
Als je iGloo via de link hierboven en hieronder koopt, dan krijg je ook 15 door mij gemaakte mobile responsive templates. Deze kun je gemakkelijk importeren in je account en vervolgens bewerken. Hieronder kun je een exacte preview van deze pagina’s bekijken.
Preview Van Mijn 15 iGloo Templates (Deze Krijg Je Gratis Als Bonus)
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..