Over Dennis J. Jansen

Dennis helpt ondernemers om gemakkelijker nieuwe klanten te werven. De afgelopen jaren heeft hij honderden ondernemers geholpen bij het uitbreiden van hun klantenkring. Hij is zelf jarenlang werkzaam geweest in diverse verkoopfuncties, maar heeft bij de start van zijn eigen onderneming ook geworsteld met het werven van nieuwe klanten. In de loop van de tijd heeft hij diverse methodieken, kennis en vaardigheden geleerd en ontwikkeld om succesvol klanten te werven. 

Vandaag de dag begint de zoektocht van veel mensen online, als ze naar een product of dienst op zoek zijn. Het is daarom van essentieel belang om als ondernemer online zichtbaar te zijn. Tijdens dit event leert hij je de belangrijkste en meest krachtige strategieën om in 2107 op te vallen tussen je concurrenten. Waarbij hij vooral praktisch te werk gaat en alles wat hij anderen leert zelf ook toepast.

Eén van de meest belangrijke doelstellingen van dit event is om je tot actie aan te zetten. Je kunt immers alle kennis en vaardigheden van de hele wereld hebben. Als je geen actie onderneemt gebeurt er niets. Vandaar ook het praktische karakter van alle materie: het moet gemakkelijk te volgen en te implementeren zijn. Dennis' motto is dan ook: "Als je iets doet, gebeurt er altijd iets. Je krijgt dus altijd resultaat!"
Waarom Is Dit Event Slechts € 27,-?
Voor dit event zouden we gemakkelijk minimaal € 297,- kunnen vragen, gezien de investering voor vergelijkbare events. En de waarde van alle dingen die je hier leert, die nog vele malen hoger is.

We kiezen er echter bewust voor om het laagdrempelig te houden, zodat je gemakkelijk en persoonlijk kennis kunt maken. Zeker in een tijd waarin er veel vergelijkbare events zijn en ondernemers hierdoor soms door de bomen het bos niet meer zien. Kom daarom gewoon naar dit event.
We vinden het echter ook belangrijk dat je dit event serieus neemt en echt een stap vooruit wilt maken. En ook echt aan de slag wilt gaan met de genoemde onderwerpen en niet alleen deelneemt omdat het ticket hiervoor goedkoop is. Je investeert immers ook je persoonlijke tijd, die kostbaar is. Belangrijk is dat je bewust kiest om te groeien, dit zorgt voor de beste energie en resultaten.

En wat betreft de serieusheid van dit event: we zijn nogmaals niet op zoek naar "seminar junkies", die naar het zoveelste bijna gratis event gaan, maar nog steeds geen echte, concrete stappen hebben genomen. Dit bedoelen we niet negatief, maar willen dit vooraf duidelijk aangeven voor de beste match tussen jou en ons en de overige deelnemers. 
Bestel Jouw Ticket
Bestel via de button hieronder jouw ticket. Vervolgens ontvang je direct alle informatie per mail toegestuurd. 
€ 27,-
  • Deelname Event
  • Werkboek
  • Eenvoudige Lunch
  • Koffie, Thee En Water
Heb Je Nog Een Vraag? Stel Deze Dan Gerust
Heb je echter nog een vraag voordat je je aanmeldt? Stel deze dan via het chatvenster rechts onderaan deze pagina. Of stuur een mail naar info@develop-tc.nl. Je krijgt dan binnen 1 werkdag een reactie. Dit kan per mail of telefoon zijn, afhankelijk van je vraag.

We kijken ernaar uit om je bij het event op 16 juni a.s. te zien, alvast bedankt voor je aanmelding. 

Develop Training & Coaching

Nelly Boudewijnsstraat 30

4822 VT Breda

076 - 541 69 68

info@develop-tc.nl

www.tipsvoormeeromzet.nl

BTW: NL139470505B02

KvK: 20146523

Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..