Presentatie Facebook Marketing Door Ria Kaashoek
Facebook is vandaag de dag niet meer weg te denken als het gaat om social media. Het biedt dan ook enorme kansen voor ondernemers om in contact te komen met hun doelgroep. Maar hoe doe je dit precies? Ria Kaashoek is expert op het gebied van Facebook Marketing. Tijdens dit event geeft ze een presentatie over hoe je Facebook gericht inzet voor je bedrijf en hierdoor nieuwe klanten krijgt.

Je leert hoe je van je Facebook pagina een echte "marketing machine" maakt. Ria haar tips kenmerken zich door de praktische toepasbaarheid en haar energieke persoonlijkheid en manier van presenteren werkt aanstekelijk. Tijdens dit event deelt ze haar beste tips over Facebook Marketing, zodat jij hier direct je voordeel mee kunt doen.
Over Dennis J. Jansen

Dennis helpt ondernemers om gemakkelijker nieuwe klanten te werven. De afgelopen jaren heeft hij honderden ondernemers geholpen bij het uitbreiden van hun klantenkring. Hij is zelf jarenlang werkzaam geweest in diverse verkoopfuncties, maar heeft bij de start van zijn eigen onderneming ook geworsteld met het werven van nieuwe klanten. In de loop van de tijd heeft hij diverse methodieken, kennis en vaardigheden geleerd en ontwikkeld om succesvol klanten te werven. 

Vandaag de dag begint de zoektocht van veel mensen online, als ze naar een product of dienst op zoek zijn. Het is daarom van essentieel belang om als ondernemer online zichtbaar te zijn. Tijdens dit event leert hij je de belangrijkste en meest krachtige strategieën om op te vallen tussen je concurrenten. Waarbij hij vooral praktisch te werk gaat en alles wat hij anderen leert zelf ook toepast.

Eén van de meest belangrijke doelstellingen van dit event is om je tot actie aan te zetten. Je kunt immers alle kennis en vaardigheden van de hele wereld hebben. Als je geen actie onderneemt gebeurt er niets. Vandaar ook het praktische karakter van alle materie: het moet gemakkelijk te volgen en te implementeren zijn. Dennis' motto is dan ook: "Als je iets doet, gebeurt er altijd iets. Je krijgt dus altijd resultaat!"
Aad Bos - Guided Tours
"Goede herinneringen aan je event en heel veel geleerd. Het resultaat: in januari 6 aanvragen, waarvan er 4 een order zijn geworden, waarbij het normaal stilte is in deze maand.. Ik geef geen korting meer en sta voor wat ik waard ben. En ik benader klanten proactief. Dennis, bedankt voor alle nieuwe inzichten!" 
Dennis Oemar Said
"Dennis heeft me geholpen met het maken van een gericht verkoopplan, waardoor mijn omzet vervolgens in een half jaar met 12% is gestegen. Hij heeft een energieke en enthousiaste manier van trainen, waarbij vooral zijn praktische en realistische aanpak me aanspreekt. Ik raad iedereen die op zoek is naar meer klanten aan om aan dit event deel te nemen. 
Waarom Is Dit Event Slechts € 27,-?
Voor dit event zouden we gemakkelijk minimaal € 297,- kunnen vragen, gezien de investering voor vergelijkbare events. En de waarde van alle dingen die je hier leert, die nog vele malen hoger is.

We kiezen er echter bewust voor om het laagdrempelig te houden, zodat je gemakkelijk en persoonlijk kennis kunt maken. Zeker in een tijd waarin er veel vergelijkbare events zijn en ondernemers hierdoor soms door de bomen het bos niet meer zien. Kom daarom gewoon naar dit event.
We vinden het echter ook belangrijk dat je dit event serieus neemt en echt een stap vooruit wilt maken. En ook echt aan de slag wilt gaan met de genoemde onderwerpen en niet alleen deelneemt omdat het ticket hiervoor goedkoop is. Je investeert immers ook je persoonlijke tijd, die kostbaar is. Belangrijk is dat je bewust kiest om te groeien, dit zorgt voor de beste energie en resultaten.

En wat betreft de serieusheid van dit event: we zijn nogmaals niet op zoek naar "seminar junkies", die naar het zoveelste bijna gratis event gaan, maar vervolgens geen actie ondernemen. Dit bedoelen we niet negatief, maar willen dit vooraf duidelijk aangeven voor de beste match tussen jou en ons en de overige deelnemers. 
Bestel Jouw Ticket
Bestel via de button hieronder jouw ticket. Vervolgens ontvang je direct alle informatie per mail toegestuurd. 
€ 27,-
  • Deelname Event
  • Werkboek
  • Lunch
  • Koffie, Thee En Water
Heb Je Nog Een Vraag? Stel Deze Dan Gerust
Heb je echter nog een vraag voordat je je aanmeldt? Stel deze dan via het chatvenster rechts onderaan deze pagina. Of stuur een mail naar info@develop-tc.nl. Je krijgt dan binnen 1 werkdag een reactie. Dit kan per mail of telefoon zijn, afhankelijk van je vraag.

We kijken ernaar uit om je bij het event op 7 juli a.s. te zien, alvast bedankt voor je aanmelding. 

Develop Training & Coaching

Nelly Boudewijnsstraat 30

4822 VT Breda

076 - 541 69 68

info@develop-tc.nl

www.tipsvoormeeromzet.nl

BTW: NL139470505B02

KvK: 20146523

Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..