Effectief nieuwe klanten werven

LIVE Marketing Event Op 11 December 2015 In Hilversum

Speciaal Vroegboek Aanbod: € 67,- excl. BTW

JA! Ik meld me aan!

1. Zichtbaar En Aantrekkelijk Worden Via Blogs

 • Hoe bloggen zorgt voor zichtbaarheid en aantrekking naar potentiële klanten
 • Wat in 2016 NIET meer werkt op dit gebied en hoe jij dit anders kunt doen
 • Hoe je pakkende titels maakt, waardoor je blogs beter gelezen worden
 • Hoe je dit als strategie en systeem in je werkzaamheden kunt integreren, als basis voor meer klanten

2. Nieuwe Klanten Werven Via Webinars

 • Op 4 verschillende manieren klanten werven via webinars
 • Hoe je meer deelnemers krijgt in je webinars, wat zorgt voor hogere conversie
 • Hoe je zorgt voor een hoge opkomst van deelnemers (veel mensen vinden dit moeilijk omdat er tegenwoordig zoveel webinars gegeven worden)
 • Hoe je via webinars op de automatische piloot passief inkomen kunt verdienen

JA! Ik meld me aan!

3. Promotie Van Diensten/Producten Via Video- en Salesfunnels

 • Ontwerpen van een video sales funnel en hoe je hierdoor nieuwe klanten krijgt
 • Hoe je dit in je marketingstrategie verwerkt
 • Hoe je videomarketing in jouw bedrijf kunt inzetten om nieuwe klanten te krijgen
 • Soorten video’s er zijn en hoe je snel zelf een video maakt
 • De beste software voor videomarketing en funnels, waarmee je veel tijd en geld bespaart

Locatie, Datum En Tijdsduur Van Het Event

Het event is op vrijdag 11 december 2015 en duurt van 9:30 uur tot 17:00 uur. Als locatie is gekozen voor Van der Valk Hotel “De Witte Bergen” in Hilversum/Eemnes. Deze locatie is van alle gemakken voorzien, gelegen aan de rand van de snelweg en tevens uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Ook is er GRATIS parkeergelegenheid. Na aanmelding ontvang je de route- en adresgegevens direct per mail.

Speciaal Vroegboek Tarief Voor Dit Eendaagse Event

Voor dit event zouden we gemakkelijk minimaal € 297,- kunnen vragen, gezien de waarde ervan en de investering voor vergelijkbare events. Op dit moment kun je echter gebruik maken van de zeer aantrekkelijke investering van slechts € 67,- excl. BTW. Meld je dus snel aan en profiteer van dit aanbod.

Ik kies bewust voor een laagdrempelig event qua investering, zodat je persoonlijk met mij kunt kennismaken. En om de keuze voor jou gemakkelijker te maken, in een tijd met veel vergelijkbare initiatieven, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

JA! Ik meld me aan!

Snel en gemakkelijk betalen via iDeal, PayPal of Creditcard

Inschrijven en betalen voor het event gaat heel gemakkelijk via iDeal, PayPal of Creditcard. Na aanmelding ontvang je direct alle informatie over het event en de digitale factuur in je mailbox.

Wil je op een ander manier betalen dan bovenstaande manieren? Vul dan hieronder het contactformulier in met als onderwerp ‘Betaling event’ en de betalingswijze van je voorkeur.

Voor Wie Is Dit Event (En Voor Wie Is Het NIET)?

 • Je wil serieus groeien en aan de slag met online marketing en de genoemde onderwerpen. Het is niet voor mensen die vooral willen luisteren, maar niet van plan zijn om de dingen die ze leren in de praktijk te gaan brengen.
 • Je wil echt gaan knallen in 2016. Het is minder geschikt voor mensen die vinden “dat het wel aardig gaat” en gewoon een paar extra tips willen.
 • Je ziet de waarde en het belang van de onderwerpen en hierdoor ook de waarde van deze dag. Als je de waarde van de dag baseert op de hoogte van de investering hiervoor onder het motto: “Baat het niet dan schaadt het niet”, dan is dit event minder geschikt voor je. De waarde is namelijk vele tientallen malen hoger dan je investering.

  • Je realiseert je dat groei voornamelijk komt door implementatie van de dingen die je leert. Het is geen event met methodes om snel rijk te worden met weinig moeite.
  • Je bent minimaal 4 dagen per week of meer met je onderneming bezig of gaat dit op korte termijn doen. En je hebt ook tijd om het geleerde in de praktijk te brengen. Werk je nog minimaal 2 dagen in de week elders of ben je van plan om minder te gaan werken voor je eigen bedrijf, dan is dit event minder geschikt voor je.

  JA! Ik meld me aan!

  Heb je nog vragen of twijfel je of het event iets voor je is, neem dan gerust contact op. Je kunt dit doen door het contactformulier hieronder in te vullen, je krijgt dan binnen 1 werkdag een reactie.

  [custom_html]

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Je vraag of bericht

  [/custom_html]

  Ontvangen aanmeldingen kunnen helaas niet teruggenomen worden. Wel kun je bij een eventuele verhindering iemand anders in jouw plaats laten komen, of je deelname eenmalig doorschuiven naar een vergelijkbaar event op een later moment. Je bericht hierover moet dan uiterlijk 3 dagen voor het event door ons ontvangen zijn.

  Top