Effectief nieuwe klanten werven

Hoe je je impact kunt vergroten door goed gebruik van je stem

effectief-stemgebruikOnze stem is een belangrijk communicatiemiddel bij het proces van klanten werven. Je gebruikt deze immers aan de telefoon, in een persoonlijk gesprek, bij een presentatie, voor een video-opname, in een webinar etc.

De manier waarop je je stem gebruikt is sterk bepalend voor de manier waarop je je boodschap overbrengt en de impact hiervan. Deze week heb ik een interview met Jeanine Branderhorst van Instemmend. Zij is, samen met haar businesspartner Gertie Savelkoul, gespecialiseerd in het effectief gebruiken van je stem, om je boodschap krachtig en doeltreffend over te brengen.

In het video-interview van deze week vertelt Jeanine meer over het gebruiken van je stem, inclusief tips hiervoor. Enfin, bekijk het video-interview met Jeanine hieronder.

[youtube width=”720″ height=”405″]https://www.youtube.com/watch?v=KULWrOoMd0Q[/youtube]

 

 

 

Beluister dit interview (audio)

Download het interview in mp3 formaat via deze link (rechter muisknop “Opslaan als…”)

 

Op welk gebied kun jij je stem beter gebruiken? Als je spreekt voor publiek, voornamelijk aan de telefoon of face-to-face? Ik zie je reactie graag in het commentaarveld hieronder , alvast bedankt hiervoor.

Zou je mij willen helpen door dit artikel te delen met je netwerk?

Je kunt dit doen door middel van de knoppen hieronder voor Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn. Op deze manier kunnen anderen ook hun voordeel doen met deze informatie, bedankt hiervoor.

2 gratis ebooks “40 manieren om nieuwe klanten te werven” en “3 manieren om binnen te komen bij bedrijven”

In deze 2 ebooks vind je praktische manieren om nieuwe klanten te werven. Je krijgt deze meteen in je mailbox door je voornaam en mailadres hieronder in te vullen. Daarnaast ontvang je vervolgens wekelijks gratis tips over het gemakkelijker werven van nieuwe klanten, waardoor je met minder moeite meer omzet behaalt.

[hcshort id=”6″]

About the Author

About the Author: .

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Daphne Roothaert schreef:

    Hoi Dennis,

    Leuke video met toch wel wat bruikbare tips! o.a. met het spreken met microfoon (je mond niet sluiten). Donderdag ben ik weer aan de beurt in Volendam voor een grotere groep met microfoon, dus deze tip neem ik zeker mee. Ook het over de buik ademen en langzamer spreken is voor mij een aandachtspunt, zeker in een presentatie!

    Dank je wel,

    gr Daphne

Top