Effectief nieuwe klanten werven

Waarom ondernemers niet succesvol klanten werven

VideotipEven een korte videotip tussendoor. In dit filmpje vertel ik meer over de belangrijkste reden waarom ondernemers niet succesvol zijn in het proces van klanten werven. Hiermee wil ik je een beetje wakker schudden, maar ook motiveren. Neem jezelf na het bekijken van het filmpje tenminste één actiepunt voor dat je deze week in de praktijk kunt brengen. Na het bekijken van het filmpje hoor ik graag wat jij je voorneemt om anders te gaan doen en op welk gebied jij actie gaat ondernemen. Je kunt dit hieronder doen, bij de ruimte voor reacties.

 

[youtube width=”640″ height=”360″]http://www.youtube.com/watch?v=YZEUZTV4a9U[/youtube]

 

Ook wil ik je van harte uitnodigen om deze video te delen met jouw waardevolle netwerk. Dit kun je doen door op de buttons hieronder te klikken, zoals Tweet, Like, Share, zodat meerdere mensen met deze informatie hun voordeel kunnen doen.

Zou je mij willen helpen door dit artikel te delen met je netwerk?

Je kunt dit doen door middel van de knoppen hieronder voor Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn. Op deze manier kunnen anderen ook hun voordeel doen met deze informatie. Bedankt hiervoor.

Gratis ebooks “40 manieren om nieuwe klanten te werven” en “3 manieren om binnen te komen bij bedrijven”

In deze 2 ebooks vind je praktische manieren om nieuwe klanten te werven. Je krijgt deze meteen in je mailbox door je voornaam en mailadres hieronder in te vullen. Daarnaast ontvang je vervolgens wekelijks gratis tips over het gemakkelijker werven van nieuwe klanten, waardoor je met minder moeite meer omzet behaalt.

[hcshort id=”6″]

About the Author

About the Author: .

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Goede video, precies een mooie lengte en een relevante inhoud.
    Een punt dat ik al een tijdje op mijn agenda heb staan maar waar ik wel wat tegenaan hik, is het maken van een strategische planning met zowel een lange termijndoelstelling als een op de kortere termijn, waarin ik uiteraard ook mijn marketingstrategie ga uitwerken. Ik heb voldoende handvatten gekregen om hiermee aan de slag te gaan, nu nog de actie.

    • dennis schreef:

      Bedankt voor je reactie Sigrid, fijn om te horen dat het je motiveert. Keertje vrijblijvend sparren over je acties en marketingstrategie?

  2. Dank je wel voor je heldere taal. Elke week 1 actie, is 52 acties per jaar. Dat moet te doen zijn! Aan de slag.

Top