Effectief nieuwe klanten werven

Referenties

maxMijn investering dubbel en dwars terugverdiend

“Ik heb Dennis leren kennen als een uitstekende trainer en coach. Hij geeft je dozijnen praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt, om je salestechnieken te verbeteren en je omzet te vergroten. Hij leert je de juiste mindset om succesvol zaken te doen en hoe je je waarde kunt verkopen. Weten wat je waard bent is bovendien een uitstekende uitgangspositie voor goede relaties met je klanten.

Zijn hulp en begeleiding heeft me echt geholpen om te focussen op die dingen waar ik goed in ben en waar ik plezier aan beleef, en heeft zich al dubbel en dwars terugverdiend. Bovenal is Dennis een warm en integer mens, waar ik graag mee omga en die ik met veel belangstelling blijf volgen. Van harte aanbevolen dus!”

Max Mesman – Mesman Communicatie en Advies – www.mesmancom.nl

[divider style=”8″]

irma-van-gruijthuijsenHet wiel niet zelf uitvinden

“Ik liep al langer met de gedachte dat het anders moest met mijn bedrijf. Ik had het idee dat ik door dikke modder aan het ploeteren was en niet vooruit kwam, mijn bedrijf stond stil. Via een bevriende collega kwam ik in contact met Dennis, zij had bij hem ook een programma gevolgd wat haar veel opgeleverd en haar bedrijf zat weer in de lift. Ik hoefde niet lang na denken en besloot direct zijn hulp in te schakelen. Dennis geeft me waardevolle informatie en tips die ik direct kan toepassen, zodat ik het wiel niet zelf hoef uit te vinden.

Wanneer je voor jezelf begint heb je geen idee waar je aan begint. Ik raad iedereen aan die ook worstelt met het aantrekken van klanten of besloten heeft voor zichzelf te beginnen, om je door Dennis laten begeleiden. Het scheelt je een hoop geworstel op je weg naar succes!”

Irma van Gruijthuijsen – Dressed by Irma – www.dressedbyirma.nl

[divider style=”8″]

Aad Bos4 nieuwe opdrachten!

“Goede herinneringen aan je 2-daagse event en heel veel geleerd. En ook veel in de praktijk gebracht. Het resultaat? In januari 6 aanvragen, waarvan er 4 een order zijn geworden, waarbij het normaal stilte is in deze maand. Ik geef geen korting meer en sta voor wat ik waard ben. En ik benader klanten proactief via social media, blogs etc. Dennis, bedankt voor alle nieuwe inzichten!”

Aad Bos – Guided Tours – www.guidedtours.nl

 

[divider style=”8″]

Nanda JansenConcreet nieuwe opdrachten

“In 2008 ben ik een eigen re-integratiebureau begonnen. In die tijd kwamen de opdrachten nog ‘als vanzelf’ en was enige vorm van acquisitie/marketing niet nodig. Gedurende de crisisjaren werd dit steeds minder en moest ik op zoek naar een manier om opdrachten binnen te halen. Hierin had ik echter weinig ervaring.

Via internet kwam ik het programma van Dennis tegen. Het is erg prettig om intensief begeleid te worden, je kunt dit immers zelf niet allemaal bedenken. Op deze manier word je gedwongen na te blijven denken en actie te ondernemen richting de markt en jezelf. Het programma heeft me geholpen om mijn marketingactiviteiten goed te plannen en vast te houden aan hoogwaardige diensten, dus: geen tijdrovende klussen die relatief weinig opleveren.

Ik kan nu mijn schroom laten varen met betrekking tot verkoopactiviteiten en heb geleerd om klanten te werven via social media en nieuwsbrieven. Dit levert me echt concreet nieuwe opdrachten op! Kortom: zijn programma is zeker de investering waard! Doen!”

Nanda Jansen – Regenius – www.regenius.nl

[divider style=”8″]

Daphne Roothaert2 inschrijvingen voor mijn workshop

“In het verleden vond ik het houden van goede verkoopgesprekken moeilijk. Ik bereidde deze niet heel intensief voor, waardoor ik vaak afhankelijk was van “hoe het gesprek liep” en niet tot de kern van specifieke problemen en de gevolgen hiervan kon doordringen.

Dennis heeft mij stap voor stap geleerd hoe ik effectief verkoopgesprekken kan voeren, inclusief voorbereiding en opvolging. Door de juiste vragen te stellen kom ik veel meer te weten over de exacte problemen van mijn klant. Het mooiste is dat mijn klanten hierdoor zelf gaan vertellen dat ze mij nodig hebben in plaats van andersom, zoals in een recent gesprek. Dit gesprek heeft mij dus geen energie gekost: ze deden het zelf! 

Als gevolg hiervan heb ik 2 inschrijvingen voor mijn workshop binnengehaald, waarbij ik hier ook nog een vervolg uit verwacht in de vorm van nieuwe trajecten. Ik kan Dennis daarom van harte aanbevelen!”

Daphne Roothaert – Balance Management Nederland – www.balancemanagement-consulting.nl

[divider style=”8″]

elly-voskuilenGerichter klanten te werven

“Ik vond het event van Dennis heel waardevol en heb er veel van geleerd, met name hoe je je waarde verkoopt in plaats van alleen je kenmerken. Verder werkt het samenzijn met een groep mede-ondernemers heel motiverend, waarbij ik echt heel veel nieuwe dingen heb geleerd om gerichter klanten te werven. En ik heb geleerd hoe ik nog veel meer kan groeien, zowel in mijn werk als persoonlijk.”

Elly Voskuilen – Balance Management Nederland – www.balancemanagement.nl

[divider style=”8″]

Dennis Oemar Said12% meer omzet in 6 maanden tijd!

“Tijdens het 2-daagse event heeft Dennis me geholpen met het maken van een gericht verkoopplan en me inzichten gegeven in diverse extra verkoopkanalen- en mogelijkheden. Hier ben ik vervolgens actief mee aan de slag gegaan, waardoor mijn omzet vervolgens in een half jaar tijd met 12 % is gestegen, in een tijd waarin andere zakelijke dienstverleners hun omzet zien dalen.

Dennis heeft een enthousiaste en energieke manier van trainen, waarbij vooral zijn praktische en realistische aanpak me aanspreekt. Ik raad iedereen die op zoek is naar meer klanten dan ook aan om aan dit event deel te nemen.”

Dennis Oemar Said – Kanters Horeca Advies – www.kantershorecaadvies.nl

[divider style=”8″]

Wendy VenemaMeer zelfvertrouwen en direct nieuwe leads

“Ik worstelde met het binnenhalen van nieuwe klanten en vroeg relatief lage prijzen voor mijn dienstverlening. Vanuit mijn IT-achtergrond ben ik erg goed in het maken van websites, maar had ik weinig tot geen verstand van marketing en verkoop. Er was zelfs een moment waarop ik twijfelde of ik wel met mijn bedrijf door wilde gaan. Via een workshop ben ik met Dennis in contact gekomen, waarna ik ervoor heb gekozen om me intensief door hem te laten begeleiden. Dit heeft me ontzettend veel opgeleverd en vanaf dat moment is mijn bedrijf gaan groeien.

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, heb mijn bedrijf, aanbod en de manier waarop ik klanten werf volledig omgegooid en heb structuur gekregen in mijn acquisitieproces. Dennis geeft mij telkens concrete actiepunten die ik meteen in de praktijk kan brengen. Deze actiepunten leveren mij direct nieuwe leads en contactmomenten met potentiële klanten op en als gevolg daarvan ook nieuwe opdrachten. Ik raad iedereen die moeite heeft met het werven van nieuwe klanten dan ook aan om zijn programma te volgen.”

Wendy Venema – Celebrate Media – www.celebrate-media.com

[divider style=”8″]

Maria-van-LithGrip op mijn gewenste omzet en een continue stroom van klanten

“Eerst deed ik maar wat, wat betreft klantenwerving. Ongestructureerd, zonder planning, zonder goede focus. Over koude acquisitie durfde ik amper na te denken, laat staan het te doen. Het resultaat hiervan was dan ook dat ik geen vat had op mijn inkomsten omdat klanten zich heel onregelmatig aanmelden.

Nu gaat dat heel anders. Ik heb geleerd de focus te leggen op de sterke kanten van mijn bedrijf. Mijn zelfvertrouwen over mijn capaciteiten en verkoopkwaliteiten is gegroeid. Ik leer nu planmatig te werken; acquisitie als vast onderdeel van mijn werkweek. Ik ontdek welke kanalen echt effectief zijn voor mijn bedrijf en vooral hoe ik deze optimaal kan inzetten. Voor het eerst krijg ik nu grip op de door mij gewenste omzet en is er een continue stroom van klanten ontstaan. Dit geeft rust, energie en nog meer zelfvertrouwen. Dennis is erg deskundig en hij heeft de kwaliteiten om je het geleerde ook echt kunt toe te laten passen in de praktijk. En hiermee resultaten te boeken met als gevolg een hogere en meer continue omzet.”

Maria van Lith – Maria van Lith Mens & Werk – www.mariavanlith.nl

[divider style=”8″]

Lotty RothuizenMeer werk vanuit meer rust en ontspanning

Met behulp van Dennis heb ik geleerd dat het vooral heel belangrijk is je eigen identiteit te bepalen voordat je jezelf kunt ‘verkopen’. Daarnaast heb ik mijn verkoopvaardigheden enorm verbeterd, waardoor ik nu gerichter klanten aantrek en ik niet meer met hagel schiet. Ik merk dat ik aanzienlijk meer werk heb gekregen en dat ik vanuit meer rust en ontspanning doe waar ik goed in ben. Hij was voor mij een stimulans om dingen te doen waar ik zelf aan twijfelde of ik het kon.

Lotty Rothuizen – Tekststudio Schrijven & Schrappen – www.schrijven-en-schrappen.nl

[divider style=”8″]

Anke BuismanMijn doelgroep op een onderscheidende manier bereiken

“Dennis heeft mij stap voor stap verder geholpen met praktische tips. Ik ga iedere keer naar huis met veel informatie en motivatie en kom telkens weer verder. Hoe langer ik hiermee bezig ben, hoe meer structuur en overzicht ik begin te krijgen hoe ik mijn doelgroep op een onderscheidende manier kan bereiken. Dit gaat mij absoluut nieuwe klanten opleveren!.”

Anke Buisman – Stresskundig – www.stresskundig.nl

 

[divider style=”8″]

Francis van StraalenJe waarde in de markt zetten

“Het 2-daagse event van Dennis waaraan ik heb deelgenomen, geeft heel veel energie en positiviteit en laat je goed nadenken over wat je precies wil met je bedrijf. Je gaat je hele gedachtegang omzetten hoe je beter kan verkopen. Maar het meest belangrijke wat ik heb geleerd, is wat de waarde is van jezelf en je bedrijf en hoe kan je dit op een betere manier in de markt zetten.”

Francis van Straalen – Xantion – www.xantion.nl

[divider style=”8″]

Mirjam-BarkmeijerDurven te specialiseren

“Ik heb door Dennis geleerd om een bewuste keuze te maken t.a.v. mijn dienstverlening; het durven specialiseren. Niet bang te zijn daardoor opdrachten te missen. Door me hierop te focussen ben ik nog meer mijn expertise gaan verdiepen en weet ik nog beter wat in de markt op mijn gebied aan de gang is. Hierdoor wordt mijn meerwaarde voor opdrachtgevers groter en kan ik van nature “verkopen”.

Dennis begrijpt heel goed de weerstand die het aantrekken van nieuwe klanten, persoonlijk kan oproepen. Dennis leert je om uit je comfortzone te stappen en te gaan doen. Door de nieuwe inzichten en vaardigheden die ik geleerd heb, had ik al snel de eerste nieuwe opdrachten lopen. Ik raad anderen die een drempel ervaren in het benaderen van potentiële klanten of te weinig omzet momenteel hebben, van harte aan om het programma van Dennis te gaan volgen.”

Mirjam Barkmeijer – MIR Advies – www.mir-advies.nl

[divider style=”8″]

Hanne JoustraIk weet welke acties ik moet ondernemen

“Dennis gaf mij als eerste inzicht in de jungle van marketing. Met sociale media erbij zijn er zoveel mogelijkheden om jezelf in de markt te zetten. Kan ik de focus bij mijn plannen nu niet helder krijgen, dan haal ik de tools van Dennis erbij. Ik weet dan direct welke acties ik ga ondernemen.”

Hanne Joustra – Hanne Joustra Boekhouding – www.hannejoustra.nl

 

 

[divider style=”8″]

Caroline FrenkenBewustwording van blokkades en belemmeringen

“Met de kennis die Dennis mij aanreikte in het seminar “Klanten werven en social media” leer je het samenspel van social media rond je website te zien, wat dat oplevert en hoe je daar je voordeel mee kunt doen bij het werven van klanten. Hij geeft je een stappenplan waarmee je direct aan de slag kunt. Hij spoort je aan tot uitdagingen buiten je comfortzone en je bewust te worden van je blokkades of je eigen belemmeringen. Dennis heeft de gave om je meteen aan te zetten tot actie doordat hij je een bereikbaar doel voor ogen houdt.”

Caroline Frenken – Brainday – www.brainday.nl

[divider style=”8″]

Frank WolffFocus op acquisitie

“Voordat ik met het  programma “Binnenkomen bij bedrijven” van Dennis begon was acquisitie niet mijn grootste hobby. Ik zag er eerlijk gezegd ook altijd wel een beetje tegen op. En had min of meer een belemmerende overtuiging, dat ik er ook niet zo goed in was.

Nu merk ik dat ik veel meer gefocust ben op acquisitie en vind het zelfs steeds leuker worden om bijvoorbeeld de juiste vragen te stellen en/of mezelf door middel van bijvoorbeeld een blog of E-zine duidelijker aan de buitenwereld te laten zien. Stapsgewijs kom je zo steeds dichter bij opdrachten, waarbij het super motiverend is om zelf voldoende omzet te behalen.”

Frank Wolff – TalentMakelaar – www.talentmakelaar.org

[divider style=”8″]

Ludolph van LyndenPraktijkgericht

“Dennis, je heb mij overtuigd om meteen het geleerde in de praktijk te brengen, vooral door je makkelijke, open en toegankelijke manier van presenteren; zeer veel dank. Ik kan Dennis daarom van harte aanbevelen!”

Ludolph van Lynden

 

[divider style=”8″]

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top