"Je Kind Weer Lekker In Z'n Vel" - GRATIS Workshop 
 - d.m.v. praktische spiertesten die iedere ouder en therapeut kan leren - 
 • Praktische LIVE workshop van 2 uur - ochtend of avond
 • Direct toepasbare methodieken
 • Vermindert direct stress
 • Speciaal voor hooggevoelige kinderen
 • Creëer meer dagelijkse balans, voor je kind en jezelf
 • Leer de lichaamstaal van je kind beter verstaan
Direct GRATIS Aanmelden
Deze Workshop Is Voor Jou Als Je Het Volgende Herkent
Als ouders zit je soms met je handen in het haar. Want je kind zit niet lekker in zijn/haar vel en je hebt geen idee hoe dit komt. Laat staan dat je er zelf wat aan kunt doen... Deze GRATIS workshop is voor jou als je de volgende dingen herkent. Mijn kind .....
 • heeft veel talenten, maar deze komen er niet uit
 • is onzeker/bang/boos/angstig en dat belemmert gezonde ontwikkeling
 • heeft leerproblemen (dyslexie, dyscalculie)
 • heeft een "label" gekregen, maar je wilt geen medicatie als "oplossing"
 • kan zich moeilijk uitdrukken of wil niet praten
 • is hoogsensitief en kan moeilijk omgaan met externe prikkels
 • heeft slaapproblemen of vage, onbegrepen klachten
 • heeft motorische klachten
 • weet niet hoe het met rouw na overlijden of echtscheiding om moet gaan 
 • heeft depressieve klachten
 • heeft gedragsproblemen op school (die je niet herkent in de thuissituatie)
 • heeft allergieën, maar je wilt geen medicatie hiervoor
Voor Wie Is Deze Workshop En Wat Ga Je Leren?
Deze workshop is speciaal voor 2 doelgroepen:

Ten eerste: voor ouders die willen investeren in het welzijn van hun kind, maar niet goed weten hoe ze dit het beste kunnen doen. Het is voor ouders die "vastlopen" in hun eigen aanpak en methodieken, hoe goed die ook bedoelt zijn. En die op zoek zijn naar een volgende stap en/of alternatief.

Ten tweede: voor therapeuten die met kinderen (willen) werken en kennis willen maken met Kinesiologie als snelle en effectieve behandelmethode.

Tijdens deze GRATIS workshop maak je kennis met Kinesiologie. Dit leert je de "woordeloze taal van het lichaam van je kind" verstaan, waardoor je je kind zelf kunt begeleiden naar meer ontspanning, tevredenheid en rust. Op deze manier ontstaat een gezonde groei.
Dit is wat je gaat leren:
 • Hoe de wereld om je heen de gezondheid van je kind negatief beïnvloedt en wat jij kunt doen om dit te veranderen
 • Wat stress doet voor het gevoelige en opgroeiende kind en het kinderbrein en hoe je dit sneller herkent en bijstuurt
 • Hoe je via gemakkelijke spiertesten de oorzaak EN oplossing voor veel problemen kunt vinden (waarbij je ook actief aan de slag met diverse spiertesten)
 • De factoren die je kind uit balans brengen en hoe je deze balans snel weer kunt herstellen
 • De basisbegrippen van kinesiologie, die je een andere kijk geven op het oplossen van veel voorkomende problemen
 • Hoe je zelf eenvoudige spiertesten op je kind of jezelf kunt uitvoeren, waardoor je meer dagelijkse balans creëert
Direct GRATIS Aanmelden
Wie Ben Ik, Roos Dekkers,  Om Jou Dit Te Leren?

Tijdens mijn Pabo-opleiding en als jazzballetlerares kwam ik in aanraking met kinderen met allerlei problemen en ik wilde ze graag helpen. Hiervoor heb ik toen een Kinesiologie-opleiding gevolgd.

Kinesiologie is een verzamelnaam voor verschillende technieken die allemaal met spiertesten werken. Het is een methode die precies bij me past. Zo kan ik mensen helpen en blij maken met energie. Het is ook een beetje psychologie, maar dan zonder tafel en boeken.

In 2002 startte ik mijn praktijk voor kinesiologie. Ik leer kinderen van jong tot oud om te luisteren naar hun eigen lijf. Ik weet alles over energie-bescherming en gevoeligheid. En ik leer ouders en therapeuten om te voelen wat hun lichaam ze vertelt. Voor zichzelf en voor hun kind.

Ouders zijn vaak verbaasd over de gemakkelijke manier waarop hun kind contact maakt met mij. Ik vind het heerlijk om dat vertrouwen te geven en te krijgen.

Dat vertrouwen geef ik jou ook tijdens deze praktische workshop. Ik zorg dat je kind weer lekker in zijn vel komt te zitten. En ik leer jou hoe je dat bij jezelf of bij een ander doet.

Dit Is Wat Anderen Over Roos Zeggen

“Ik ben met mijn zoon (7) bij Roos geweest, omdat hij moeite met lezen had. Hij zit in groep 4 en is een zeer vroege leerling. Omdat ik niet direct het klassieke dyslexie-pad wilde lopen (ik wil geen label en wil
hem een eerlijke kans geven), ben ik 4 x bij Roos geweest voor een educatieve kinesiologiesessie. Het resultaat? Mijn zoon ging in 5 maanden van start niveau lezen naar niveau E3."


- Marian van Noort -

"Met mijn zoon bij Roos terecht gekomen op aanraden van meerdere kennissen en vrienden. Zijn zoon voelde zich meteen erg bij haar op het gemak en stelde zich open op. De behandeling ervaart hij als zich prettig en bij verdriet thuis vraagt hij nog weleens om Roos. Zij had het antwoord op een probleem waarop de regulieren gezondheidszorg niets mee kon. Ze is de meest positief ingestelde persoon die ik ken en ze straalt dit ook uit."

- Mariëlle Schuurman -

"Al heel wat jaartjes kom ik bij Roos. En elke keer staat ze mijn gezin en mij bij met alles wat ze heeft. Zo hebben we heel wat traantjes daar gelaten maar ook zeker heel veel gelachen. En elke keer gingen we met herladen energie weg, super! Roos bedankt voor alles en ga vooral zo door, je zorgt ervoor dat iedereen (weer) een zonnige dag heeft."

- Sandra van der Meent -

"De behandelingen door Roos zijn heel prettig. Ik ga me er goed door voelen. Roos is doortastend, weet de juiste snaar te raken en begrijpt wat ik bedoel zonder (veel) woorden. Vervolgens zet ze met de behandeling mijn lichaam (en geest) aan het werk om op te lossen wat er opgelost moet worden. Werkt heel goed voor mij!"

- Marjolein van der Ven -

Direct GRATIS Aanmelden
Locatie, Data En Tijden

Deze GRATIS workshop is in Alphen a/d Rijn in de van alle gemakken voorziene praktijkruimte van Roos Dekkers. Gelegen aan de rand van de snelweg A12, GRATIS parkeren en tevens uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Na je aanmelding ontvang je de route- en adresgegevens direct per mail.

Je kunt kiezen uit diverse data. Hieronder vind je de eerstvolgende data:

 • 23 februari 2018 van 9:30u - 11:30u
 • 12 maart 2018 van 20.00u - 22.00u
 • Kun je deze data niet? Blijf dan op de hoogte door dit hier aan te geven
Meld Je Direct GRATIS Aan
Meld je hieronder GRATIS aan, je kunt kiezen uit diverse data. Komen deze data niet goed uit voor je? Dan kun je er ook voor kiezen om op de hoogte gehouden te worden van toekomstige data.

Na je aanmelding ontvang je direct alle praktische info over de workshop per mail.
Aanmelden 23 Februari a.s.
9:30u - 11:30u
Aanmelden 12 Maart a.s.
20:00u - 22:00u
Andere datum?
Blijf Op De Hoogte
Heb Je Nog Een Vraag? Stel Deze Dan Gerust
Heb je eerst nog een vraag? Stel deze dan gerust via het chatvenster rechts onderaan deze pagina. Of stuur een mail naar info@praktijkinderoos.nl. Je krijgt dan binnen 2 werkdagen een reactie. Dit kan per mail of telefoon zijn, afhankelijk van je vraag.

Ik kijk ernaar uit om je bij de workshop te ontmoeten.

In De Roos - Praktijk Voor Kinesologie

Gnephoek 2

2401 LP Alphen a/d Rijn

0172 - 533 722

info@praktijkinderoos.nl

www.praktijkinderoos.nl

KvK: 28117183

Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..