Over Dennis J. Jansen

Dennis helpt ondernemers om gemakkelijker nieuwe klanten te werven. De afgelopen jaren heeft hij honderden ondernemers geholpen bij het uitbreiden van hun klantenkring. Hij is zelf jarenlang werkzaam geweest in diverse verkoopfuncties, maar heeft bij de start van zijn eigen onderneming ook geworsteld met het werven van nieuwe klanten. In de loop van de tijd heeft hij diverse methodieken, kennis en vaardigheden geleerd en ontwikkeld om succesvol klanten te werven. 

Vandaag de dag begint de zoektocht van veel mensen online, als ze naar een product of dienst op zoek zijn. Het is daarom van essentieel belang om als ondernemer online zichtbaar te zijn. Tijdens dit GRATIS seminar leert hij je de belangrijkste en meest krachtige strategieën om vandaag de dag op te vallen tussen je concurrenten. Waarbij hij vooral praktisch te werk gaat en alles wat hij anderen leert zelf ook toepast.

Eén van de meest belangrijke doelstellingen van dit seminar is om je tot actie aan te zetten. Je kunt immers alle kennis en vaardigheden van de hele wereld hebben. Als je geen actie onderneemt gebeurt er niets. Vandaar ook het praktische karakter van alle materie: het moet gemakkelijk te volgen en te implementeren zijn. Dennis' motto is dan ook: "Als je iets doet, gebeurt er altijd iets. Je krijgt dus altijd resultaat!"
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..