Effectief nieuwe klanten werven

Hoe je Twitterbericht 150% meer retweets en 18% meer doorkliks krijgt

Facebook is op dit moment qua bereik, betrokkenheid en mogelijkheden het grootste social media platform. Het gebruik van Twitter is aanzienlijk minder (al wordt het ook voor een ander doel gebruikt), maar het is nog steeds een veelgebruikt medium als het gaat om het plaatsen en delen van berichten.

In deze video laat ik je een manier zien hoe je via een kleine aanpassing in je bericht ervoor kunt zorgen dat dit 150% meer retweets krijgt en 18% meer doorkliks (bron: www.trackmaven.com). Dit doe je door hier een foto aan toe te voegen. Nu is het toevoegen van een foto aan je bericht niet moeilijk en/of nieuw. Maar op het moment dat mensen het bericht via de bekende Twitter “share” button delen, dan wordt er geen foto toegevoegd, alleen tekst. In de video laat ik je zien hoe je dit doet. Met daarbij dan ook meteen een toepasselijk verzoek: zou je deze tip via Twitter willen delen? Je kunt dit doen via de Twitter button onder het bericht, alvast bedankt hiervoor.

[video_player type=”youtube” youtube_remove_logo=”Y” width=”560″ height=”315″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]aHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vd2F0Y2g/dj1EOE01MHpIMmNkVQ==[/video_player]

GRATIS LIVE Event “Online Marketing Succes: Nieuwe Klanten Via Internet” – 6 Januari H’sum

Wil je meer leren over hoe je via internet zichtbaar en aantrekkelijk wordt voor nieuwe klanten? Kom dan op vrijdag 6 januari a.s. GRATIS naar het live event “Online Marketing Succes: Nieuwe Klanten Via Internet” in Hilversum. Meer info vind je op https://tipsvoormeeromzet.nl/event.

Dit is wat je daar gaat leren:

 • De nieuwste online marketing trends voor 2017
 • Video-, mail- en salesfunnels, webinars 2.0, listbuilding, website optimalisatie
 • 5 gerichte funnels en hoe je deze kunt inzetten in jouw bedrijf
 • Hoe je je mailinglijst snel kunt uitbreiden
 • Hoe je een mega goed webinar aanbod maakt (ook te gebruiken buiten je webinar)
 • Meer klanten krijgen via je website (inclusief live website review)

Tags:

About the Author

About the Author: .

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Dennis, weer geweldig bedankt voor je supertip. Het zal nog wel even puzzelen worden, maar met de duidelijke video moet het zeker lukken!

 2. Jan Everts schreef:

  Top uitgelegd en zeer waardevol.
  Dank je wel Dennis.

 3. Monique van Dam schreef:

  Mooie truc, Dennis. Maar vinden mensen het niet vervelend dat ze dan eerst een plaatje getweet krijgen en daarna hetzelfde plaatje maar dan met tekst?

  • Dennis J. Jansen schreef:

   Je kunt ook een tijdje tussen het plaatje en de tweet laten zitten. Vooral omdat Twitter een snel medium is. Niet iedereen zit immers aan z’n mobiel gekluisterd voor jou volgende tweet. En bedenk ook dat dit nodig is om veel (150% meer) retweets op gang te brengen. Een extra foto op je tijdlijn is in dat kader prima.

Top