Over Dennis J. Jansen

Dennis helpt ondernemers om gemakkelijker nieuwe klanten te werven. De afgelopen jaren heeft hij honderden ondernemers geholpen bij het uitbreiden van hun klantenkring. Hij is zelf jarenlang werkzaam geweest in diverse verkoopfuncties, maar heeft bij de start van zijn eigen onderneming ook geworsteld met het werven van nieuwe klanten. In de loop van de tijd heeft hij diverse methodieken, kennis en vaardigheden geleerd en ontwikkeld om succesvol klanten te werven. 

Vandaag de dag begint de zoektocht van veel mensen online, als ze naar een product of dienst op zoek zijn. Het is daarom van essentieel belang om als ondernemer online zichtbaar te zijn. Tijdens dit event leert hij je de belangrijkste en meest krachtige strategieën om in 2107 op te vallen tussen je concurrenten. Waarbij hij vooral praktisch te werk gaat en alles wat hij anderen leert zelf ook toepast.

Eén van de meest belangrijke doelstellingen van dit event is om je tot actie aan te zetten. Je kunt immers alle kennis en vaardigheden van de hele wereld hebben. Als je geen actie onderneemt gebeurt er niets. Vandaar ook het praktische karakter van alle materie: het moet gemakkelijk te volgen en te implementeren zijn. Dennis' motto is dan ook: "Als je iets doet, gebeurt er altijd iets. Je krijgt dus altijd resultaat!"
Waarom is dit event GRATIS?
Voor dit event zouden we gemakkelijk € 297,- kunnen vragen, gezien de investering voor vergelijkbare events. En de waarde van alle dingen die je hier leert, die nog vele malen hoger is.

We kiezen echter bewust voor een GRATIS event, zodat je gemakkelijk en laagdrempelig persoonlijk kennis kunt maken. Zeker in een tijd waarin er veel vergelijkbare events zijn en ondernemers hierdoor soms door de bomen het bos niet meer zien. Kom daarom gewoon naar dit event, de enige investering die je hiervoor doet is een dag van je tijd.
We vinden het echter ook belangrijk dat je dit event serieus neemt en echt een stap vooruit wilt maken. En ook echt aan de slag wilt gaan met de genoemde onderwerpen en niet alleen deelneemt omdat het gratis is. Je investeert immers ook je persoonlijke tijd die kostbaar is. Belangrijk is dat je bewust kiest om te groeien, dit zorgt voor de beste energie en resultaten.

Develop Training & Coaching

Nelly Boudewijnsstraat 30

4822 VT Breda

076 - 541 69 68

info@develop-tc.nl

www.tipsvoormeeromzet.nl

BTW: NL139470505B02

KvK: 20146523

Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..